Termeni si conditii

Fiecare persoana care acceseaza site-ul aspiratordemana.ro se presupune ca a citit si a acceptat termenii si conditiile expuse in randurile care urmeaza, ceea ce inseamna ca nimeni nu poate invoca necunoasterea acestora. In cazul in care unul dintre punctele care vor fi enuntate nu sunt acceptate de utilizator, acesta are datoria de inchide pagina pe care se afla, fiindu-i interzis sa se foloseasca de informatiile puse la dispozitie.

1. Intregul continut de pe site-ul aspiratordemana.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată. Acest lucru inseamna ca este INTERZISA copierea, fie integrala sau partiala, a textelor, imaginilor sau altor tipuri de continut, fara acordul scris al administratorului.

2. Pentru ca dorim crearea unei comunitati active in jurul acestui site, recomandam ca in cadrul sectiunii de comentarii sa se utilizeze un limbaj adecvat, asadar lipsit de jigniri si care sa nu aduca atingere niciunei persoane, neavand nicio relevanta daca se face direct sau indirect.

3. Dorim sa ne imbuntatim in mod permanent serviciile pe care le pune la dispozitia publicului. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, site-ul nostrul utilizeaza plasarea de cookie-uri ca modalitate de a colecta anumite informatii care sa ne ajute sa intelegem mult mai bine comportamentul celor care ne viziteaza (statisticile includ timpul petrecut pe pagina, paginile accesate, zona de interes si asa mai departe). Datele colectate sunt anonime!